ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, че живеете в страна, в която полицията е

...
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, че живеете в страна, в която полицията е
Коментари Харесай

Трудовите планове да въвлекат полицията във войни, свързани с пола, биха свършили само с катастрофа – силите вече са на колене

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, че живеете в страна, в която полицията е толкоз заета да се занимава с тъжби, свързани с пола, че не може да откри време да се появи когато домът ви е претърсен от крадци.

Звучи малко пресилено, нали?

Но закон в шотландски жанр, принуждаващ полицията да проверява закононарушения от ненавист, може да направи това действителност в Англия, в случай че бъде въведена под ръководството на лейбъристко държавно управление.

В понеделник в Шотландия влезе в действие нов закон, съгласно който всеки може да бъде затворен за погрешен сексуален генезис на различен.

Близо 4 000 хипотетични закононарушения от ненавист бяха докладвани на полицейските чиновници в Шотландия единствено за три дни.

Много недоволства бяха за авторката Дж. К. Роулинг, която акцентира какъв брой бясно е да се опитваш да заглушиш свободата на словото - като използваш обществените медии и декларира, че транссексуалните дами са мъже, и подтиква ченгета да я арестуват.

И въпреки всичко тази нелепа неразбория не е единствено на север от границата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР