Представените и от НАСА неразгадани досега факти или заснети обекти,

...
Представените и от НАСА неразгадани досега факти или заснети обекти,
Коментари Харесай

Директорът на Роженската обсерватория: Вероятно ще открием извънземен живот, но не в цивилизационен вариант

Представените и от НАСА неразгадани до момента обстоятелства или снимани обекти, които се разсекретяват едва ли не за първи път и тъкмо в този момент, от доста време можеше да бъдат видени - най-малко множеството от тях в интернет. Факт е, че в действителност има неща, които ние не можем да си разбираем и да ги кажем изрично какво съставляват сега. Това съобщи Никола Петров, шеф на обсерваторията в Рожен, в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според него не всеки път би трябвало да свързваме най-много с извънземни цивилизации предоставените доказателства. „ Да, ние не познаваме обаче и всички явления, които могат да бъдат следени или нови такива на Земята и които са напълно естествени. Така, че самата имитация: „ ами ние не сме сигурни какво е, но сигурно е пътувало дълго и дълготрайно през Слънчевата система ”, персонално за мен някак звучи не напълно съществено, сподели шефът на обсерваторията в Рожен.

„ Дали има, или няма живот отвън Земята, това е въпрос, който от моя позиция е въпрос на доста малко време, може би година, може би две, с цел да потвърдим съществуването на живота отвън Земята. Но съществуване на други цивилизации и още повече контакт с тях, това е напълно друг въпрос. Много е допустимо, даже да съществуват други цивилизации, ние в никакъв случай да не можем да бъдем в контакт с тях. Защото просто всеки един тип самичък по себе си има време на битие или живот. След това той вероятно или изчезва, или би трябвало да мутира в друга форма, различен тип. Така че математически даже ние можем да покажем, че вероятността да влезем ние, нашата цивилизация, в контакт с друга цивилизация на процедура клони към нула. Живот, най-вероятно, ще открием, само че не тъкмо в цивилизационен вид ”, изясни Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР