Предшественикът ми провеждаше политика, която беше част от общата политика

...
Предшественикът ми провеждаше политика, която беше част от общата политика
Коментари Харесай

Даниела Везиева: Ще продължим политиката на промяната

Предшественикът ми организираше политика, която беше част от общата политика на служебния кабинет. Така че, да, в този смисъл политиката на служебния кабинет ще продължи в посока на смяната. Посока на осветляване на нарушаванията, в посока на това какво бихме могли да дадем на бизнеса, по какъв начин бихме го подкрепили ". Това съобщи новият длъжностен министър на стопанската система Даниела Везиева пред публицисти на излизане от Президентството, съобщи Българска национална телевизия.

По думите ѝ все още икономическите ограничения за подкрепяне на бизнеса в коронавирус рецесията са в границите на настоящите финансови параметри. " Разбира се, че ще има още срещи, в случай че успеем да се включим в тези рамки ", сподели тя.

Даниела Везиева беше заместник-министър на стопанската система и във второто държавно управление на Бойко Борисов като представител на Реформаторския блок.

Тя е приключила е финанси и заем в Стопанска академия " Д. А. Ценов " - Свищов, с спомагателна подготовка " Контрол в обществения бранш ". Доктор е по стопанска система на НВУ " Васил Левски " - Велико Търново.

Работи по планове свързани с децентрализацията и въвеждане на нови модели на ръководство от 2003 година

От 2007 до 2014 година съставлява България в Бюджетния комитет на Европейски учебни заведения. Преди да заеме длъжността на заместник-министър на стопанската система е работила като шеф отдел " Административно, правно, финансово, стопанско и осведомително обслужване " в Регионален инспекторат по обучение в Русе.

От май 2018 година до март 2019 година е консултант в кабинета на ръководителя на Комисията за финансов контрол.

Даниела Везиева е заемала мениджърски и управителни длъжности в региона на банковата и консултантската активност.

От 18 май 2021 година до момента е консултант към министъра на стопанската система.

Владее британски и съветски език.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР