Председателят на УС на Оборище Стоян Байряков обясни защо е

...
Председателят на УС на Оборище Стоян Байряков обясни защо е
Коментари Харесай

Шефът на Оборище: Атанасов не изпълни целите

Председателят на УС на Оборище Стоян Байряков изясни за какво е взел решение да приключи контракта на към този момент някогашния старши-треньор на отбора Иван Атанасов.

Нямам неприятни усеща към Иван Атанасов, само че нямам и сантименти. Той имаше сложени цели в кратковременен проект. Ние бяхме над чертата, когато той пристигна, а след единствено 3 изиграни мача към този момент сме изпадащи. По-добре да сменим треньора в този момент, в сравнение с след това, когато към този момент е късно, разяснява Байряков.

За тези два месеца доста неща не ми харесаха към тима. И в зимната подготовка и в подготвителния цикъл и по време на мачовете, само че гледах да си мълча. Когато обаче няма резултати трябват дейности. За страдание нямаме време. Така давам отговор задочно на тези, които биха попитали за какво толкоз бързо се разделихте с треньора.

Наясно съм, че има и риск в цялата тази работа, само че Радо Боянов е с обора от началото на зимната подготовка и не считам, че ще има някакви земетресения при промяната на треньорския мостик, сподели още шефът на панагюрци.    

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР