Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров също е

...
Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров също е
Коментари Харесай

Боримиров също ще присъства на срещата, организирана от НКП на Левски

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров също е удостоверил наличие на утрешната среща, проведена от Национален клуб на последователите на „ сините “. Това написаха от НКП на формалния си профил във Facebook. На срещата ще бъдат още старши треньорът Станимир Стоилов, както и изпълнителният шеф Ивайло Ивков. Поканата към мажоритарния притежател Наско Сираков, който разгласи, че няма да участва, и притежателя на генералния спонсор на клуба Palms Bet Мило Борисов, остава отворена.
Ето какво написаха от НКП:

„ Здравейте, Левскари!

Както знаете, срещата с виновните фактори в ръководството на ПФК Левски в събота, ще се състои от 12:00 ч. на стадион „ Георги Аспарухов “ в Сектор А!

Тя ще бъде закрита за медии, няма да се снима и няма да се излъчва. Поканени са всички проведени и неорганизирани левскари, както и управлението на ПФК Левски.

До момента имаме удостоверение от Старши треньора – Станимир Стоилов, Изпълнителния шеф – Ивайло Ивков, както и от ръководителя на Управителния съвет – Даниел Боримиров. Поканата ни към мажоритарния акционер – Наско Сираков и притежателя на компанията ръководеща Клуба – Мило Борисов, е отворена. Надяваме се въпреки всичко да уважат събитието, на което ще участват и значително сегашни акционери, от които се чака да станат част от акцията „ Акции23 “.

Само Левски! “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР