Председателят на синдикат Защита Красимир Митов отговори на здравния министър

...
Председателят на синдикат Защита Красимир Митов отговори на здравния министър
Коментари Харесай

Митов от "Защита": Министърът обещаваше едно пред хората, след това правеше друго

Председателят на профсъюз „ Защита " Красимир Митов отговори на здравния министър Христо Хинков във връзка с заплатите в Спешна помощ. Министърът сподели много лъжи. Той обещаваше едно пред хората, по-късно правеше друго. Той се пробва да настройва работещите в Центрове по незабавна здравна помощ посред им, безапелационен беше Митов.

По думите му актуалният министър няма никаква заслуга за отпуснатите средства. Когато хората го попитаха какво ще бъде нарастването, той сподели, че такова ще има, когато влезем в еврозоната. Отиде отпуска и когато се върна, по банковата сметка имаше 30 млн., които извоюваха работещите в центровете, добави ръководителят на профсъюз „ Защита ".

В сряда в ефира на „ Здравей, България " Хинков съобщи, че митингите на незабавните медици са „ странни ". „ Правим всичко допустимо да увеличим заплатите на целия личен състав, техните претенции са такива, че в последна сметка, в случай че ги приемем, заплатите на медицинските сестри ще се изравнят с тези на водачите. Говорим за едно нарастване, което идва с помощта на положителни планове във финансовото министерство и внезапно стартират митинги. Това е необичайно ", сподели здравният министър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР