Председателят на съвета на директорите на Сердика спортни имоти -

...
Председателят на съвета на директорите на Сердика спортни имоти -
Коментари Харесай

Развитие! Чака се ЦСКА да даде милионите и проектът за нов стадион ще продължи

Председателят на съвета на шефовете на " Сердика спортни парцели " - Людмил Лазаров, разгласи, че футболният ЦСКА би трябвало да преведе 8 млн. лв., с цел да бъде удължен планът за нов стадион на " алените " и база за възобновяване.

" В момента топката е в ЦСКА. Те би трябвало да преведат към 8 млн. лв.. "

" С решение на Министерски съвет беше взето решение за взаимно създаване на нов стадион и база за възобновяване. " Сердика спортни парцели " разпореди на Агенцията по вписванията да направи оценка на стадион " Българска армията " и базата в Панчарево. С ЦСКА е направена среща, конкретизиран е уставът на новото сдружение и параметрите по контракта. Те се тормозят, тъй като към момента няма строителни документи. Те би трябвало да преведат към 8 млн., което съставлява 25 % от капитала. В момента топката е в ЦСКА. Министерството и сдружението сме подготвени да продължим във всеки един миг. "

" В учреденото сдружение имаме паритет. Там решенията се взимат с единогласие. Те се опасяват, че един човек може да спре плана. Затова желаят да има строителни документи. Просто трябват пари и това е ", разяснява Лазаров по време на общата си конференция със служебния министър на спорта Андрей Кузманов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР