Председателят на съда е част от общността, неговото място е

...
Председателят на съда е част от общността, неговото място е
Коментари Харесай

Галина Захарова: Председателя на съда е сред съдиите, но никога срещу тях - СНИМКИ

Председателят на съда е част от общността, неговото място е измежду съдиите, при избрани условия – пред съдиите, само че в никакъв случай против съдиите “. Това съобщи пред Пленума на Върховния касационен съд (ВКС) новият ръководител Галина Захарова, която встъпи в служба през днешния ден.

На съвещание на Пленума на Върховния касационен съд (ВКС), извършено на 10.02.2022 година, арбитър Галина Захарова пое управлението на съда за идващите седем години, считано от 11.02.2022 година
Президентът подписа указа за назначението на Галина Захарова за ръководител на Върховен касационен съд
В сходство с конституционните си пълномощия президентът Румен Радев подписа декрет за назначението на арбитър Галина Захарова за...
Прочети повече
Пред висшите съдии новият ръководител на Върховния касационен съд Галина Захарова сподели, че е изготвила идея и е била изслушана от Пленума на Върховния касационен съд и от Пленума на Висшия правосъден съвет. „ Считам, че в задоволителна степен се обясни каква е моята визия и моето виждане за активността на Върховния касационен съд и в частност за активността на ръководителя на този съд.

Председателят на съда е част от общността, неговото място е измежду съдиите, при избрани условия – пред съдиите, само че в никакъв случай против съдиите. Днес завършва един нескончаем интервал от време, стартира нов интервал и по тази причина бих желала да Ви помоля да не обръщаме взор обратно към пътя, който сме минали, тъй като ни следва нов, дълъг път, по който ще срещаме нови провокации, ще преодоляваме дружно доста компликации, само че към предишното не би трябвало да се връщаме. Аз се надявам, че имаме мъдростта да си вършим заключения от това, което сме претърпели. Имаме смелостта да подхващаме нови неща за по-добро бъдеще – както на нас, по този начин и в името на нашето предопределение и най-много – имаме силата да сме дружно.

Колеги, благодаря Ви за доверието, което ми гласувахте! “, добави Захарова.

Съдия Лозан Панов пожела на новия ръководител триумф.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР