Председателят на русенското сдружение “Дунавско сияние Емил Георгиев е отличен

...
Председателят на русенското сдружение “Дунавско сияние Емил Георгиев е отличен
Коментари Харесай

Емил Георгиев от Дунавско сияние отличен от фондация Цоцорков

Председателят на русенското съдружие “Дунавско зарево ” Емил Георгиев е отличен от фондация “Лъчезар Цоцорков ” в акцията “Окрили положителното ”. Целта й е да предизвиква филантропията, да дава видимост на положителното и да вдъхва живот на човечността.

От началото на акцията през 2021 година са отличени повече от 100 добротворци от цялата страна и са дарени 270 000 лева Традиция на организацията е да кани добротворци, наградени през миналата година да предлагат други скрити герои. Емил Георгиев е точно измежду тези номинации. Той е отличен за всеотдайната си работа като ръководител на “Дунавско зарево ”.

Сдружението развива и утвърждава духовните полезности, гражданското общество, опазването на здравето, образованието, науката, културата и други. Подпомага обществената интеграция и личностната реализация, пази човешките права.Много са благотворителните акции и начинания на организацията, изключително в поддръжка на деца.

Наградата, която се дава на отличените е в размер на 3000 лева, оповестиха от фондация “Л. Цоцорков ”. Емил Георгиев показа за Дарик, че тези средства ще бъдат употребявани напълно за активността на съдружие “Дунавско зарево ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР