Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглер казва, че

...
Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглер казва, че
Коментари Харесай

Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглер твърди, че е невинен, няма да подаде оставка заради обвиненията в изнасилване

Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглер споделя, че няма да подаде оставка поради обвиняването на жена, че я е изнасилил, като сподели на поддръжниците си в имейл, че той е почтен.

Зиглър изпрати изказването до щатските републиканци в събота, като сподели, че той и брачната половинка му Бриджит Зиглър са набелязани, тъй като са „ толкоз мощни политически гласове “, съгласно пред Асошиейтед прес.

„ Имаме страна за избавяне и няма да разреша подправени обвинявания в закононарушение да слагат тази задача на съда, до момента в който очаквам този развой да завърши “, написа 40-годишният Циглер. Активист на Републиканската партия, Зиглер се издигна до най-високия пост в държавната партия през февруари.

Жалба против Зиглер беше подадена в полицейското ръководство на Сарасота на 4 октомври, в която се показва, че хипотетичното полово принуждение е станало в дома на жена в Сарасота на 2 октомври. 

Председателят на Републиканската партия на Ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР