Председателят на регионалната комисия в парламента Николай Нанков изобличи в

...
Председателят на регионалната комисия в парламента Николай Нанков изобличи в
Коментари Харесай

Николай Нанков изобличи в лъжа Андрей Цеков: Виолета Коритарова никога не е била кадър на ГЕРБ

Председателят на районната комисия в Народното събрание Николай Нанков изобличи в неистина някогашния строителен министър Андрей Цеков за неговото изказване, че служебният министър Виолета Коритарова е " дълготраен кадър на ГЕРБ ".

 

" Не е добре по принцип да се лъже. Но да използваш неистина за политическа операция, както прави някогашният районен министър Адрей Цеков по адрес на приемничката си на поста, не е и честно ", написа във Facebook Нанков, който е и някогашен министър на районното развиване.

 

Лесно проверимо е, че служебният районен министър Виолета Коритарова в никакъв случай не е оглавявала кадастъра в Ловеч, обръща внимание той.

 

И продължава обявата си по този начин:

 

" Вероятно Цеков загатва града, тъй като аз съм депутат от Ловешка област и се пробва да направи на ниска цена подстрекателство. Мога сигурно да заявя, че тя в никакъв случай не е била и кадър на ГЕРБ. Да, аз съм я назначавал за началник на Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Но тя, като добър специалист, остана на поста и при служебните кабинети, и при кабинета “Петков ”. Нещо повече - откакто Цеков я отстранява от кадастъра, тя заема управителна позиция в просветното министерство в мандата на кабинета “Денков ”. Била е на управителни позиции в администрацията и преди да оглави Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Така че Цеков да не търси под вола теле и да се радва, че в Министерство на регионалното развитие е влезнал способен човек. И да насочи фиксациите другаде. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР