Председателят на ПП ГЕРБ Десислава Атанасова разкри, че партията вече

...
Председателят на ПП ГЕРБ Десислава Атанасова разкри, че партията вече
Коментари Харесай

ГЕРБ имат кандидат за президент, не е политическа фигура

Председателят на Политическа партия ГЕРБ Десислава Атанасова разкри, че партията към този момент има претендент за президент и той ще бъде разгласен напълно скоро. Тя обаче разкри единствено, че той не е политическа фигура и е мъж.

" Изборите дават късмет на виновните партии и държавни да търсят общ взор към избрани тематики. За страдание към този момент пет години не виждаме фигурата на обединител в лицето на президента. ГЕРБ няма да поддържа човек, който да е разединител на нацията. Кандидатът ни за президент няма да е политическа фигура и ще е мъж. Съвсем скоро ще обявим кой ще бъде той. Той ще е противовес на Радев и ще е обединител ", съобщи Атанасова в предаването Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS.

Председателят на Политическа партия ГЕРБ разяснява и следващия неуспех за сформиране на кабинет:

" Бяхме пренебрегнати като партия в договаряния за сформиране на кабинет. На другите партии не им доближи доста с цел да създадат държавно управление, в това число и разсъдък. "

Тя добави, че интригите в новите партии са ежедневни, също и днешната от страна на Тошко Йорданов към Татяна Дончева за приемане на пари.

Десислава Атанасова съобщи, че е било груба политическа неточност от страна на " Демократична България " и Има Такъв Народ да откажат договаряния за държавно управление с ГЕРБ и добави, че в този момент освен ГЕРБ, само че и всички партии в Народното събрание са в изолираност.

Председателят на ПГ на ГЕРБ счита, че нов политически план към Кирил Петков няма да навреди на ГЕРБ.

Според Атанасова е рано да се приказва за резултатите от новите избори, както и кой би бил претендент за министър председател на партията, само че счита, че те ще бъдат извоювани от ГЕРБ. Тя съобщи, че чака избори 2 в 1 по справедливи.

" Бяхме уверени, че би трябвало да има постоянно държавно управление, тъй като служебното държавно управление няма доста пълномощия, с изключение на да провежда избори. Червени линии няма да прескочим за Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ", безапелационна бе Десислава Атанасова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР