Председателят на ПП АБВ Румен Петков заяви пред медиите, че

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков заяви пред медиите, че
Коментари Харесай

Румен Петков: Новоизграденият водопровод за Перник е поредната лъжа на Борисов

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков съобщи пред медиите, че новоизграденият тръбопровод, който трябваше да зареди Перник, е следващата неистина на Борисов и следващият неуспех. Той прикани интервенция на прокуратурата.

„ Проблемът на перничани се задълбочи - прокуратурата би трябвало да потърси сметка от тези, които направиха безумието в Перник. Още на 5 март ние с господин Първанов предупредихме, че този тръбопровод ще е следващата неистина на Борисов и следващият неуспех. Водопроводът изгърмя, още преди да бъде въведен в употреба. В момента той се поддържа с повече от 30 ремонта от екипите на ВиК- Перник.

Това прави невъзможна подмяната и ремонта на мрежата в града Перник, която на повече от 70% е пробита. Питейната вода, която би трябвало да стигне до домовете на хората, продължава да тече в земята. Затова виновността е на Бойко Борисов. Той излъга по най-просташкия метод, че водопроводът ще бъде подготвен за 35-40 дни. Днес са 95 дни от оповестяването на 18 януари, че стартира построяването на водопровода. Предупредихме, че с тези тръби няма да се издържи на налягането. Предупредихме, че тези 27 млн. са просто изтичане на вода в пясък “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР