Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като фалшива

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като фалшива
Коментари Харесай

Цветанов: Нинова лъже, че й е отказана зала за среща с кметовете във Видин

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов дефинира като подправена вест изявлението на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за отвод да й бъде предоставена зала за среща с кметовете на дребните обитаеми места във Видин. По време на брифинг в постройката на Народното събрание Цветан Цветанов съобщи, че чака и в бъдеще да пораждат сходни въпроси, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Това е следващ опит, в който вие всекидневно желаете да тиражирате или неистини, или подправени вести, с които смятате, че ще си повишите политическия рейтинг ", уточни Цветанов. Той изясни, че срещата на Нинова се организира сега в постройката на общинската Симфониета. " Разрешението за използването на залата е издадено от шефа на Симфониетата, който е чиновник на общината. Залата е платена с фактура на общинския съвет на Българска социалистическа партия на стойност 100 лева ", изясни Цветанов.

" Аз съм уверен, че при систематичния метод на произнасянето на доста неистини, доста подправени вести и журналистическият интерес ще понижава. По този метод Българска социалистическа партия ще осъзнаят, че имат водач, който ги води към пропастта, само че не водач, който може да даде опция на днешното ръководство ", съобщи Цветанов. После той се обърна и към сътрудниците си народни представители от ПГ на Българска социалистическа партия за България с думите: " Искам да кажа, че скърбя за това, което претърпяват народните представители от Българска социалистическа партия. Колеги, бъдете мощни, бъдете откровени и кажете истината на вашите пленуми. Вие сте почтени хора, само че за жалост имате водач, който може единствено и само да ви изведе от Народното събрание. Сега го прави по един административен метод. Въпросът е да не ви извади като бъдеща парламентарна група в изборите, които ще се проведат през 2021 година "

В отговор на упреците, че залата в общинския съвет е била отказана за среща със Сдружението на кметовете на дребните общини, Цветанов разясни, че до кмета на Видин, който е от ГЕРБ, въобще не е постъпвало уведомително писмо на 18 февруари, когато са били разпратени такива до кметовете на дребни общини и обитаеми места. По думите му такова искане е постъпило едвам на 20 февруари и е отказано по отношение на авансово оповестено още на 18 образование за работа с персонални данни на чиновниците на общината. Цветанов разяснява още, че по метода, по който работят от Българска социалистическа партия, могат единствено да отхвърлен симпатизантите си.

Той опроверга и думите на Нинова, че имало условие и към шефовете на детските градини да подават документи в ДАНС и надали не да се трансформират в " доносници ". " Моля ви, когато говорите сходни неща, имайте поради, че народните представители от Българска социалистическа партия са взели участие интензивно в законодателната активност и приемането на всеки един закон ", обърна се той към водача на Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР