Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с председателя на Центъра за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна в Хелзинки с ръководителя на Центъра за европейски проучвания „ Вилфрид Мартенс “ Микулаш Дзуринда, който е и някогашен министър-председател на Словакия. Двамата разискаха взаимните планове за 2019 година

Цветан Цветанов изясни, че ГЕРБ възнамерява провеждането на серия локални разговори от средата на януари доникъде на април следващата година под мотото „Европа – нашият дом“.

„ Целта на разговорите е да покажат на жителите директното въздействие и връзка на Европа с всекидневието им и политиките на локално равнище. Диалозите ще разширят периферията от жители, осведомени с европейските политики и ще спомогнат за противопоставяне на популизма и национализма. Диалозите ще бъдат съсредоточени върху съответни тематики от дневния ред на национално и европейско равнище по секторни политики “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му тематиките на разговорите ще бъдат дефинирани след приемането на резолюциите и конгресните документи на ЕНП на конгреса в Хелзинки през днешния ден и на следващия ден и ще попадат в общите европейски полезности и цели на ЕНП и ГЕРБ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР