Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова е изненадана от

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова е изненадана от
Коментари Харесай

Атанасова изненадана, че Елена Гунчева напуска Възраждане заради нея

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова е сюрпризирана от ролята, която й се приписва в 47 парламент. Пред медиите в коридорите тя разяснява статуса на напусналата Възраждане Елена Гунчева, че постоянно е била в стаята на хората на Костадин Костадинов.

Някои народни представители ме упрекваха, че образувам нови обединения с постове и фотоси във Facebook, други настояват, че поради мен напущат Народно събрание, разяснява Атанасова. Като ръководител на ПГ тя е длъжна да контактува с сътрудниците си от останалите групи. Тук е мястото да се водят диалози по най-различни тематики, които са от дневния ред и от работата на Народното събрание, и от дневния ред на българското общество, акцентира Атанасова.

Тя е сюрпризирана от тълкуванието на Гунчева. Относно обединенията шефката на депутатите от ГЕРБ посочи, че за Северна Македония ще има нова коалиция- Политическа партия,ГЕРБ,ДПС. Имало съгласуваност по това гласоподаване, тъй като за ГЕРБ най-важни били евроатлантическите полезности. Всички други внушения и размисли са прекомерно обикновени, безапелационна бе Атанасова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР