Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов счита, че е длъжен

...
Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов счита, че е длъжен
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Длъжен съм да се съобразявам със законите в чужбина, с българските - не

Председателят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов смята, че е задължен да съблюдава законите в Северна Македония и като цяло тези в чужбина, само че не и българските. Това стана ясно от неговото изявление в предаването " Събуди се " по Нова телевизия, като на съответното признание внимание обърна журналистът Надежда Ганева в своя Facebook профил.

Водещата на предаването Марина Цекова му сподели фотография от Народното събрание на Северна Македония, на която той е с маска, а коментарът на Костадинов бе повече от безсрамен. Тя го попита за какво е с маска, откакто не има вяра в маските, а водачът на " Възраждане " отговори по този начин: " Защото съм в чужбина и тъй като съм задължен да се преценявам в чужбина с непознатите закони. Аз в България мога да си разреша да апелирам. Когато отида там и когато съм поканен вътре в постройката на македонския парламент, където, апропо съм на диалог с Костадин Костадинов, нали ".

На това признание водещата Цекова сюрпризирана установи пред Костадинов: " Вие почитате повече законите на Северна Македония от законите на България. Това не звучи по никакъв начин добре ". Разбира се, той отхвърли, само че въпреки и да не го споделя в прав текст, казаното от него значи тъкмо това.

Обръщаме внимание на господин Костадинов, че едно е да обжалваш пред съда санкция поради тъпчене на съответно предписание, а напълно друго е да продължиш систематично да го погазваш. Обжалването пред съда не значи анулация и Костадин Костадинов чудесно го знае.

Интересно е за какво, откакто е подобен герой против противопандемичните ограничения, водачът на " Възраждане " нямаше куража да не ги съблюдава и в чужбина и да си заплати санкцията поради това.

Естествено отговор, камо ли съответен, от него не чакаме. За него е по-добре създалата се обстановка да потъне в големия информативен поток. Но най-малко имаме опция да оставим на Вас, читателите, които сте и гласоподаватели, сами да извършите своите заключения.

Ето и видео от скандалното признание на Костадин Костадинов:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР