Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Йорданов: Петков, ПП-тата и Радостин тормозят депутати и ги плашат. Това не са мъже

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов разгласи, че депутати от партията са били атакувани от премиера Кирил Петков и негови сътрудници.

" Кирил Петков продължава да тормози наши депутати да напущат партията. Днес до момента в който течеше дебата за Никола Минчев, Кирил Петков, седейки там на столчето, се счупи да написа СМС-и на един от нашите депутати. Няма да ви кажа на кой. Човекът няма проблем, просто е аморално премиера до момента в който ние обсъждаме оставката, което е естествена процедура, да стои вътре и да праща СМС-и на наш народен представител. Защо не отидете да питате Кирил Петков. Нека да си покаже телефона. Кирил Петков и ПП-тата, в това число отцепниците, отпред с Радостин (бел.а. Василев) тормозят депутати, плашат ги, в това число вътре в Народното събрание. Ходят като мутри, сядат до някои от нашите депутати, пуфтят им, споделят им " Какво вършиме тука, махайте се ". Това е толкоз... еди какво си държание, което е друго от мъжко. Да плашат дами. Какво да ви кажа ", съобщи пред медиите Йорданов.

" Ако тия от Политическа партия бяха мъже по дух, а не по панталони, в случай, че обединението е разграничена, щяха да влязат в Народното събрание и да си подадат оставките и да почне нов кръг на договаряния. Дори не беше изключено четирите партии още веднъж да създадем коалиция и държавно управление. Но те не са мъже. Те са вкопчени във властта и пискат. Сега даже и да купят депутати какъв брой ще изкарат, даже и четири години да изкарат... Ние в случай че бяхме мафия те какво вършат в коалиция с нас?  Познавате Слави Трифонов, чиято кариера е предходна по малкия екран. По-скоро има много въпроси за тези двамата и за техните финансови кръгове, другари, планове ", сподели още Тошко Йорданов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР