Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски определи липсата

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски определи липсата
Коментари Харесай

Георги Свиленски: ПГ на БСП е единна, ще подкрепим правителството, няма да подкрепим вота


Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски дефинира неналичието на кворум, поради която през днешния ден се провали постоянното съвещание на Народното събрание, като бойкот. И изрази подозрение:

" Довечера има планувано съвещание за гласоподаване на избор на съмнение, чакам, че ще постъпят по същият метод - безконтролно, няма да се явят в зала от боязън инцидентно да не изгубят вота, само че те би трябвало да поемат отговорност, в случай че в действителност мислят за България. Това, което мога аз да подсигурявам - че 26 народни представители от Българска социалистическа партия, както сега са тук до мен, по този начин ще бъдем и тази вечер дружно.

" Българска социалистическа партия за България " като парламентарна група е единна и ще подкрепим държавното управление и няма да подкрепим вота “, съобщи Свиленски, представен от БНР.

Редовното съвещание на Народното събрание се провали след три несполучливи опита да се откри кворум.

В пленарната зала не влязоха за регистрация депутатите от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, " Има такъм народ " и " Възраждане ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР