Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да

...
Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да
Коментари Харесай

Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента

Председателят на парламентарната група Движение за права и свободи Делян Пеевски е подготвен да свидетелства в съда против президента Румен Радев. Това разгласи той пред публицисти в Народното събрание.

Пеевски подлага на критика службите за това, че не подхващат следствие по доста от подадените сигнали против президентската институция.

По думите му президентът би трябвало да се появи на терена на политиката и да разгласи своя политически план, както и да се откаже от своя имунитет:

" Според мен, има доста касиери, доста касиери. Има доста дребни кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, в случай че нещо мога да допълня. Днеска адресирам доста неща, които са от медиите, доста неразследвани, съгласно мен, неща. Ако има въпроси, аз съм разполагаем постоянно да отговоря. Вземете днеска да прочетете уеб страниците. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически водач, да има достолепието да има подобен, да се срещнем на европейските избори. Това е почтено, нали? Единственото, което е неприлично, в случай че тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР