Председателят на Общински съвет – Ново село и организационен секретар

...
Председателят на Общински съвет – Ново село и организационен секретар
Коментари Харесай

Местен лидер на ГЕРБ във Видинско подава оставка и бяга от партията

Председателят на Общински съвет – Ново село и учредителен секретар на Политическа партия ГЕРБ в общината Иво Вергилов подаде заявление за преустановяване на участието си в партията, научи организация BulNews.
Вергилов съобщи изрично, че неслучайно подава заявление за овакантяване на ГЕРБ точно през днешния ден.
„ Многократно съм търсил поддръжка от локалното и от централното управление на партията за решение на многочислените проблеми в община Ново село – и партийни, и общински. Нито един път не съм срещнал схващане, отговор, или най-малко опит за разговор. Община Ново село е дребна община със застаряващо население, само че без значение от това и тук живеят будни младежи, които желаят смяна. Неточно се показах, че не сме подкрепяни. Истината е, че ни се пречи по всевъзможен вероятен метод. Област Видин внезапно стана доста притегателна за партийното управление, след напускането на доста от членовете и отдръпването на друга огромна част от тях. Но всичко, което се прави, е единствено демонстративен пиар “, сподели Иво Вергилов.
Той акцентира, че е научил за визитата на Цвета Караянчева в област Видин през днешния ден от медиите.
„ За следващото показно събитие. Реших, че тъкмо през днешния ден е моментът да напусна Политическа партия ГЕРБ. В заявката си за отвод от участие написах, че моята визия за бъдещето, за развиването ми като жител на България, за развиването на община Ново село, изрично се разграничават от този метод на деяние “, добави той.
Иво Вергилов сподели още, че изрично няма да напусне Общински съвет Ново село, още повече, че е определен за ръководител на Общински съвет, макар съпротивата на ГЕРБ. За него гласовете си са дали „ млади общински съветници “ - новите лица в локалната политика, които желаят смяна в ръководството на общината.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР