Председателят на ОбС - Чепеларе Пантелей Мемцов подаде оставка от

...
Председателят на ОбС - Чепеларе Пантелей Мемцов подаде оставка от
Коментари Харесай

Председателят на ОбС - Чепеларе подаде оставка

Председателят на Общински съвет - Чепеларе Пантелей Мемцов подаде оставка от поста си и напусна локалния парламент. Той е подал заявление до ОИК - Чепеларе и с решение на комисията от 25 октомври т.г. предварително са прекъснати пълномощията му като общински консултант от листата на Коалиция Българска социалистическа партия за България.

Причината е, че ще стартирам нова работа, която е несъвместима с позицията ми на общински консултант, сподели пред " Марица " Мемцов.

На негово място в локалния парламент би трябвало да влезе идващият от листата на Левицата, доктор Анастас Талев, само че той е ангажиран със специализация и в Общински съвет клетва като общински консултант най-вероятно ще постави третият в листата - Елена Лапавичева.

До избора на нов ръководител локалния парламент ще се управлява от заместител ръководителя на Общински съвет Гергана Качакова.

Мемцов дълги години бе общински консултант в Чепеларе, а от последния мандат го оглавяваше. Той е дълготраен ръководител на Регионална туристическа асоциация " Родопи ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР