Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева изпрати съболезнователен адрес до близките на акад. Благовест Сендов

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователен адрес до фамилията и околните на учен Благовест Сендов, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

"Напусна ни една почтена персона, човек с огромен математически гений, получил справедливо самопризнание в научните среди освен в България, само че и по света ", написа в писмото.

Почина световноизвестният математик акад. Благовест Сендов

Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на акцентира, че всички ще го помнят освен с научната му работа, само че и с активността му като изтъкнат общественик и държавник, активност, в която той е вложил всичките си сили в името на развиването на България.

"Като ръководител на 37-ото Народно заседание, ректор на Софийския университет и ръководител на Българската академия на науките той остана правилен на правилата си и завоюва справедливо почитание даже измежду съперниците си ", показва ръководителят на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР