Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева призова опозицията да се

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева призова опозицията да се
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Да бъдем по-добри и да чуваме какво ни казва човекът до нас

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева прикани опозицията да се вслушва в мнението на ръководещите, както и те да търсят опозицията в Сутрешния блок на Българска национална телевизия. Тя се включи от Велико Търново, където през днешния ден е кулминационната точка на честванията за 140-годишнината от приемането на Търновската конституция.

Велико Търново
Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: Нека бъдем по-добри, дано да чуваме повече какво ни споделя индивидът до нас. Понякога е значимо да чуем и какво мисли опозицията. Но и опозицията би трябвало да се вслушва в мнението на ръководещите.
Днес петте парламентарни групи в Народното събрание ще вземат участие в тържественото съвещание по случай 140-годишнината от приемането на Трновската конституция.

Караянчева уточни, че Народното събрание е почнал да отбелязва годишнината от 5 февруари като акцентът е бил върху това повече жители да бъдат включени в честванията.
Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: Търновската конституция е една от най-напредничави за своето време. На нейните темели се основава и сегашната конституция на България.
Председателят на Народното събрание призна, че през днешния ден в Народното събрание " не постоянно обстоятелствата надвиват " за сметка на пристрастеностите, само че главната цел на народните представители е да подобрят живота на българските жители. В името на тази цел се постанова и честата промяна на закони - " това е динамичността на времето ", уточни ръководителят на Народното събрание.
Цвета Караянчева, ръководител на Народното събрание: Не постоянно обстоятелствата надвиват. Понякога страсттите надвиват. Но когато сме виновни политици, постоянно се опитваме да вземем верните решения.
 Започнаха честванията за 140 години от приемането на Търновската конституция Започнаха честванията за 140 години от приемането на Търновската конституция
140 години от приемането на Търновската конституция - честванията започнаха с тържествено съвещание на Конституционния съд в страопрестолния град. Уча...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР