Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева не отговори на въпроси

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева не отговори на въпроси
Коментари Харесай

Цвета Караянчева прекъсна разговор с нея в ефир. Избяга от въпроси за поисканата й оставка и охраната на НС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева не отговори на въпроси за поисканата й оставка и за режима на защита на постройката на Народното събрание. Тя затвори телефона, макар че позвъняването в ефира на бТВ бе по нейна самодейност.
Караянчева се обади в малкия екран до момента в който посетител в студиото на утринния блок бе депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев. Той разяснява абсурда с изхвърлянето на майките на деца с увреждания от " Системата ни убива " от постройката на Народното събрание.

По думите на ръководителя на Народно събрание позвъняването й е предизвикано от желанието й да опровергае изказванията, че достъпът на жители до постройката е възпрепятстван по нейна самодейност. Тя съобщи, че действително майките са били позволени до деловодството, в което се внесли писмо с искане за среща.

След обясненията на Караянчева водещият я попита по какъв начин ще разяснява поисканата й оставка, само че сега, в който към нея бе заложен и въпрос дали има нейно предписание за ограничение на достъпа до постройката, тя сподели " Благодаря " и затвори телефона, с което прекъсна диалога без да отговори на питанията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР