Председателят на Комисията по ценни книжа и борсите (SEC) Гари

...
Председателят на Комисията по ценни книжа и борсите (SEC) Гари
Коментари Харесай

Шефът на SEC за крипто: Не съм виждал индустрия, която да не спазва законите в такава степен

Председателят на Комисията по скъпи бумаги и тържищата (SEC) Гари Генслър отбрани дейностите на ръководената от него организация против пазарите на криптовалута, като сподели, че в никакъв случай не е виждал промишленост, която  толкова рутинно да нарушава законите за скъпите бумаги, съобщи „ Вашингтон пост “.

„ По един или различен метод аз се практикувам финанси от 40 години. Никога не съм виждал промишленост, която е толкоз несъвместима със законите, написани от Конгреса и потвърждавани още веднъж и още веднъж от съдилищата “, сподели Генслър по време на петчасово чуване пред Комисията по финансови услуги към Камарата на представителите.

Откакто пое кормилото на SEC през 2021 година, Генслер концентрира напъните на организацията за правоприлагане върху платформи за търговия, където множеството вложители купуват и продават крипто. Миналия месец SEC уведоми най-голямата крипто платформа в Съединени американски щати - Coinbase Global Inc., че се готви да съди компанията за това, че разрешава на вложителите да търгуват с нерегистрирани скъпи бумаги.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР