Председателят на „Коалиция за България“ и на ПП АБВ Румен

...
Председателят на „Коалиция за България“ и на ПП АБВ Румен
Коментари Харесай

Румен Петков: Поръчката за машини за гласуване е измама, чрез която някой цели да открадне пари

Председателят на „ Коалиция за България “ и на Политическа партия АБВ Румен Петков съобщи, че поръчката за машини за гласоподаване е машинация, посредством която някой цели да открадне пари, оповестиха от пресцентъра на партията.

Компанията снабдител на въпросните машини „ Смарт матик “ се е провалила в Белгия и Филипините, сподели Петков и добави, че ДАНС и Министерство на вътрешните работи са отказали да сертифицират машините. „ Обществото би трябвало да знае каква историята на компанията „ Смарт матик “. Голяма интернационална компания, която произлиза от Венецуела. След това е записана в офшорна зона и по-късно от офшорната зона се мести в Лондон. Тежък неуспех в Белгия, откъдето са изгонени, изгонени са и от Филипините. В момента работят в няколко страни в Африка, най-престижната - Сиера Леоне “, изясни Румен Петков.

Офертата на „ Смарт матик “ за продажба през февруари е била 4000 за брой. Към днешна дата офертата е за машините чартърен на цена от 3000 лв. за деня на вота.

И всички български жители би трябвало да знаят, че ние с тях ще платим 9 милиона за тези машини. Българинът би трябвало да знае, че това значи, че няма страна “, уточни Румен Петков.

Той е безапелационен, че налице е задоволително съображение за подозрение, че нашата компания „ Сиела Норма “, която е сътрудник на „ Смарт матик “, реализира недодялан, политически рекет върху ЦИК и държавните институции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР