Председателят на израелското разузнаване Мосад Давид Барнеа отзова екипа на

...
Председателят на израелското разузнаване Мосад Давид Барнеа отзова екипа на
Коментари Харесай

Шефът на Мосад отзова преговарящия екип на Катар

Председателят на израелското разузнаване „ Мосад " Давид Барнеа отзова екипа на договарящите от Катар по напътствие на премиера на Израел Бенямин Нетаняху. Това стана откакто диалозите за избавление и на останалите заложници, държани от „ Хамас " стигна до „ задънена улица ". Информацията е от канцеларията на премиера от името на тяхното разузнаване, представени от ТАСС.

„ След като се стигна до „ задънена улица " в договарянията по напътствие на премиера Бенямин Нетаняху ръководителят на „ Мосад " Давид Барнеа подреди на своя преговорен екип в Доха да се върне в Израел. Терористичната организация „ Хамас " не извърши своята част от съглашението, а точно – да освободи всички деца и дами по лист, който е изработен от „ Хамас " и одобрен от тях ", се споделя в известието.

Шефът на „ Мосад " благодари на управлението на Централно разузнавателно управление на САЩ, на министъра на разузнаването от Египет и на премиера на Катар за големите посреднически старания, довели до освобождението на 84 деца и дами от бранша „ Газа " и 24 жители на други страни ", написа в известието от израелското ведомство.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР