Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов отправи грозно предупреждение срещу Кирил

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов отправи грозно предупреждение срещу Кирил
Коментари Харесай

Борисов обиди грозно Кирил Ананиев за това, че допусна подкрепа на ГЕРБ за ПП

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов насочи грозно предизвестие против Кирил Ананиев - някогашен финансов министър и един от най-опитните специалисти в партията му - единствено тъй като той си разреши да допусне възможна поддръжка от ГЕРБ за кабинет с мандат на " Продължаваме промяната " в изявление за Българска национална телевизия.

Борисов даде ясно да се разбере, че подобен сюжет не съществува, а в това време унизи Ананиев пред цялата си парламентарна група.

" На избрана възраст ерекцията и пикаенето не би трябвало да се изпускат. И то му пристигнало и незабавно го споделил. Да, но показа си държавно управление, в което министър на вътрешните работи е Рашков, и ти го подкрепяш. Представяш ли си по какъв начин става на практика? Или Асен Василев финансов министър с всички сътворени от него неща - и ти го подкрепяш.

Ако това ти е било на акъла - добре. Но в случай че не е било това, просто повече си мерете приказките. След това става дисхармония. Когато говорите нещо, обяснявайте за какво го вършиме. В името на страната сме подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки, само че това би трябвало да е осъзнато и от другите ", беше обяснението на Борисов.

67-годишният Ананиев е с четири години по-възрастен от някогашния министър председател. Той завоюва следващ мандат на ГЕРБ от Пернишкия изборен регион. Нито един от сътрудниците му не направи забелжка на партийния водач.

В обясненията си пред групата Борисов трансферира на депутатите си и " виновността " за сполучливия избор на съмнение против Кирил Петков.

" Това е един от дребното случаи, в които ви послушах да се наложите над мен - да го свалим това държавно управление. Наивното във вас беше, че хората ще схванат какво са сътворили за тези 6 месеца. Хората не можаха да го схванат изцяло и единствено ни реалокираха напред ", разяснява той с неодобрение.

Борисов даде сигнал, че ще изиска пролонгация преди даването на първия мандат от Румен Радев, с цел да може да се обясни дали има метод да се образува ръководство " на националното единодушие " - очевидно с мандата на ГЕРБ - или ще се върви на нови избори.

" То може да бъде без нито един народен представител, единствено специалисти. Може да бъде с водещите фигури на партиите, да носят отговорност. Само по този начин има смисъл, другояче вместо да се продължава с тази мъка, да се отива на избори. Не желая това, по тази причина вършим всички взаимни отстъпки ", сподели още той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР