Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Течовете от Северен поток 1 и 2 са акт на саботаж

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че течовете от газопроводите Северен поток 1 и 2 са акт на бойкот.

В " Туитър " тя написа, че умишленото разрушение на европейска енергийна инфраструктура е недопустимо и предизвести, че сходни дейности ще доведат до най-силния вероятен отговор.

Фон дер Лайен се разгласи за осъществяване на следствие, за се обясни какво тъкмо се е случило и какви са аргументите за него.

По-рано министър председателите на Дания и Швеция Мете Фредриксен и Магдалена Андершон споделиха, че приключванията са провокирани съзнателно.

От компанията оператор на Северен поток 1 осведомиха, че ще задействат всички нужни запаси, само че предизвестиха, че за момента не е допустимо да се каже по кое време тъкмо газопроводът ще бъде възобновен.

Още преди седмици Централно разузнавателно управление на САЩ е предизвестило Германия за вероятни офанзиви против газопроводите в Балтийско море, оповестява немското списание " Шпигел " във връзка газовите течове на " Северен поток " 1 и " Северен поток " 2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР