Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се оказа учуден от това,

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се оказа учуден от това,
Коментари Харесай

ДПС учудени защо протестът срещу властта се насочил срещу тях

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се оказа изумен от това, че митингът против държавното управление е изразил недоволството си и против " опозиционна партия " като Движението. Това се разбра от нарочна декларация, предизвикана от това, че преди дни недоволните от държавното управление хвърляха яйца по централата на партията.

" Трудно е да се одобри за естествена обстановката, при която протестиращи в името на законността и демокрацията, си разрешават да поругават национални знаци като герба и трибагреника. Трудно е разумно и рационално да се обяснят такива процеси. Те демонстрират липса на вероятност, липса на ясна визия. Анти-ДПС акциите нормално значат това. Опит за акумилуране на енерегия. Нашите структури остро осъждат този вандализъм, който няма място в демократична България по време на кротичък митинг ", сподели той.

По думите му в централата са получени десетки заявления освен от структури на придвижването, само че и от европейската и международна демократична общественост. Това станало " незабавно, откакто уредниците на митинга против държавното управление внезапно взеха решение, че ще могат да насочат митинга против опозиционната Движение за права и свободи ".

Той сподели още, че уредниците на митинга " до през вчерашния ден бяха клакьори и клиентела на ГЕРБ ".

Очаквано от Движението не пропуснаха за следващ път да призоват за разговор за излизане от политическата рецесия и прибавиха, че " отлагането на решението на рецесията през днешния ден може да е с по-тежки последствия на следващия ден ". Открай време формулата, която Движение за права и свободи стартира за справяне със обстановката, е единствено и само експертно държавно управление в границите на настоящия парламент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР