Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и зам.-председателят на 49-ото НС

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и зам.-председателят на 49-ото НС
Коментари Харесай

Карадайъ и Хюсменова на възпоменателна церемония в Турското посолство за ,15 юли

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и зам.-председателят на 49-ото Народно събрание Филиз Хюсменова участваха на възпоменателната гала във връзка 15 юли - Деня на демокрацията и националното единение в Република Турция.

 14 07 2023 2

На церомонията, която се състоя в посолството на Република Турция в София участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и националните ръководители от Движението Фатме Рамадан, Дженал Топалова-Яшар, Павлин Кръстев и Осман Мурадов.

 

Присъстваха още основният мюфтия на българските мюсюлмани Мустафа Хаджъ, ръководителят на Висшия ислямски съвет Ведат Ахмед, ръководителят на Комисията за отбрана от дискриминация Ана Джумалиева и нейния заместител Баки Хюсеинов, представители на посолството на Азербайджан.

 

 14 07 2023 1

Не сме не запомнили и в никакъв случай няма да забравим подлия опит за прелом, осъществен от терористите на ФЕТО в нощта на 15 юли преди 7 години, против нашата народна власт, единение и целостта на нашата нация, провалил се с помощта на героизма и смелостта на турския народ, заяви турското посолство на страницата си във Facebook.

 14 07 2023 4

Нашите възпоменателни действия ще продължат с четене на Свещения Коран и молебствия, които ще бъдат прочетени за нашите шехиди на 15 юли в джамиите в България след петъчната молитва.


Почитаме паметта на нашите 251 шехиди с почитание, благодарност и състрадание, победили ФЕТО по исторически метод и пожертвали живота си в името на страната, още един път показваме нашата благодарност към нашите ветерани, написа още посолството на Република Турция.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР