Председателят на БСП Корнелия Нинова върна третия проучвателен мандат на

...
Председателят на БСП Корнелия Нинова върна третия проучвателен мандат на
Коментари Харесай

Нинова върна празен мандат на президента, той ѝ благодари за служебните министри от БСП

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова върна третия изследователски мандат на Румен Радев празен, откакто договарянията ѝ с останалите парламентарни групи за сформиране на държавно управление се провалиха.

Сега президентът би трябвало да реши по кое време ще разпусне Народното събрание и коя ще е датата на парламентарните избори. Самата Нинова авансово изрази вяра, че Радев ще задържи няколко дни разпускането на Народното събрание, с цел да може да бъде признат бюджетът.

"Чакат ни нови избори и договаряния за сформиране на кабинет и имам вяра, че още веднъж Българска социалистическа партия ще бъде деен участник в тях ", сподели Радев на "Дондуков " 2. Той поздрави водача на левицата Корнелия Нинова за виновния метод при договарянията за сформиране на държавно управление. "Използвам случая да благодаря и на министрите и заместник-министри социалисти в служебното държавно управление, които с виновната си работа заслужиха досега уважението на хората “, добави президентът.

Румен Радев пожела триумф на Българска социалистическа партия на идните предварителни парламентарни избори. След къса среща с президента Нинова сподели пред публицисти, че с Румен Радев не са коментирали тематиката за третите тази година парламентарни избори. Двамата са обсъждали актуализацията на бюджета. Тя добави, че през днешния ден ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са дали своят вот дружно за спомагателни 120 лева към пенсиите в последните три месеца, тъй като възрастните хора се нуждаели от тях. Нинова сподели, че не се интересува от обвиняванията на Има Такъв Народ, че партиите на статуквото са се "сгодили ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР