Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова откри европейското клубно

...
Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова откри европейското клубно
Коментари Харесай

Стефка Костадинова откри първенство по таекуондо

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова откри европейското клубно състезание по олимпийско таекуондо. Над 2000 състезатели ще вземат участие в шампионата, който се организира в хотел " Маринела ".

" За следващ път потвърждаваме, че сме невероятни домакини. България се обрисува като международен център на олимпийското таекуондо. Благодаря на Слави, че ме предложения да бъда част от това мероприятие. Много съм щастлива, че съм тук, а и самата аз съм доста мощна жена и да съм в компанията на такива мъже и дами, за мен е чест и горделивост. Стискам палци и им поисквам триумф. Дано завоюват олимпийски квоти за игрите в Париж идващото лято. Пожелавам следващата година да чуем българския химн във френската столица. Само да са живи и здрави. Те много дълго се приготвят, нека няма травми и да си имат вяра ", сподели в късото си одобрение международната рекордьорка в скока на височина.

Президентът на родната централа Слави Бинев връчи на Костадинова специфичен плакет, а на актьорите Асен Блатечки и Калин Врачански почетни медали от международното състезание за кадети, на което България беше хазаин през предходната година. Те, от своя страна, демонстрираха качества си в бойните изкуства, защото двамата са минали през школите по карате и таекуондо.

Официални посетители на церемонията бяха още заместник-министърът на младежта и спорта Петър Георгиев, доайенът на бойните спортове - военачалник Чавдар Чернев, почетният ръководител на ETU и легенда на бойните изкуства - Гранд Мастър Парк Су Нам и други.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР