Председателят на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров свика насъвещание

...
Председателят на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров свика насъвещание
Коментари Харесай

Прокуратура, МВР и ДАНС на една маса в Бургас

Председателят на Апелативната прокуратура в Бургас Любомир Петров свика насъвещание управленията на магистратуратаМВР, ГДБОП и ДАНС в района. Целта-набелязване на съответни ограничения за противопоставяне на възходящата престъпност,съобщи през днешния ден прессужбата на държавното обвиняване.

В срещата участваха и прокурорите Валентина Маджарова – зам.- административен началник на Апелативна прокуратура – Бургас, Георги Чинев – административен началник на Окръжна прокуратура – Бургас, Мария Маркова – административен началник на Районна прокуратура – Бургас, както и старши комисар Калоян Калоянов – шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас, комисар Ради Пенев – шеф отдел „ Югоизточен “ на ГДБОП и Златомир Канев – шеф отдел на ТДНС – Бургас.

Ето какво гласи формалното известие на Апелативната прокуратура:

" По време на полемиката бе подложен акцент върху взаимната работа по досъдебни производства, свързани с закононарушения на ОПГ, корупционни закононарушения, корупционни практики на длъжностни лица от разнообразни администрации, злоупотреби с европейски средства, разпространяване на опиати.

Конкретни ограничения бяха съгласувани по взаимната работа на институциите по следствие и откриване на закононарушения против собствеността на жителите и незаконното подкрепяне на непознати жители да обитават и минават през територията на страната, по които се следи значителен растеж през миналите месеци.

Прокурор Любомир Петров обърна внимание за работата по предварителна защита на закононарушенията против малолетни и малолетни лица, с оглед възходящата експанзия във връзка с подрастващите в народен мащаб.

Проведеното заседание бе първото на територията на Апелативен регион – Бургас. През идната седмица такива ще бъдат извършени в градовете Сливен и Ямбол ".
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР