Председателят на АБВ-Младежи д-р проведе работна среща с посланика на

...
Председателят на АБВ-Младежи д-р проведе работна среща с посланика на
Коментари Харесай

Д-р Пламена Заячка се срещна с посланика на Руската Федерация Н. Пр. Анатолий Макаров

Председателят на АБВ-Младежи доктор организира работна среща с посланика на Руската Федерация в България Н. Пр.. Тя го срещна с присъединяване си на интернационалния конгрес в Москва " Уроците от Нюрнберг ", във връзка 75 годишнината от Нюрнбергските процеси. Д-р Заячка бе единствения политически участник от страната. Във форума взеха присъединяване над 30 страни, измежду които Съединени американски щати, Германия, Италия, Чехия, Словакия, Словения.
Заячка акцентира, че са интернационален триумф, който демонстрира, че при положително интернационално съдействие задачата може да бъде реализирана.
 Д-р Пламена Заячка взе участие в интернационална младежка среща, проведена от Куба Д-р Пламена Заячка взе участие в интернационална младежка среща, проведена от Куба
Лидерът на АБВ-Младежи доктор Пламена Заячка взе участие в интернационална младежка среща под наслов „ Идеи, които са флагове “, органи...
„ За страдание, уроците от Нюнберг не са научени и такива интернационалните практики се употребяват за политически напън. Един от образците е Резолюцията на Европейският парламент от 2019 година. Тогава единствено и само Политическа партия АБВ реагира по тематиката. Този двоен стандарт следва да бъде прекратен, с цел да има доверие в интернационалните институции “.
Д-р Пламена Заячка показа с Посланик Макаров желанието на да провежда конференция на тематиката за Нюрнбергските процеси в България през идната година с участници от университетските и историческите среди от Русия и България. Тя акцентира, че това ще е продължение на форума и ще покаже поредност и развиване на тематиката за уроците от Нюрнберг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР