Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и

...
Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и
Коментари Харесай

Павел Вълнев: Републиканци за България е единствената алтернатива за противодействие на ДПС

Председателят и зам.-председателят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов и Павел Вълнев дружно с регионалния координатор за Благоевград доктор Атанас Камбитов, Георги Икономов и общинският консултант от Сатовча Венци Манов се срещнаха с членове и поддръжници на партията в община Сатовча.

Пред симпатизантите бе обявено, за формалното признание през днешния ден на партията от Софийски градски съд. Структурата на Републиканци за България е построена освен в Сатовча, само че и във всички села от общината, с помощта на Венци Манов, който излезе от общинската листа на ГЕРБ, с цел да се причисли в новосформираната партия. Обсъдени бяха настоящи проблеми отнасящи се за препитанието на популацията от общината – ползата с концесията на камъни, водоснабдяването в общината и мръсната вода, която са принудени да употребяват жителите на Сатовча. Присъстващите споделиха, че дребният и междинният бизнес не са получили нужната поддръжка, която им е обещана.

Хората от община Сатовча са на мнение, че единствено Републиканци за България са опция на ръководството, което показва Движение за права и свободи с безмълвната поддръжка от страна на ГЕРБ. Това чувство е станало все по-силно през последната една година.

Зам.-председателят Павел Вълнев показа, че когато е в Сатовча и в Родопите се усеща като вкъщи си, тъй като се намира на 20 км от родното си място Доспат. Вълнев сподели още, че родопчани са работливи хора и съумяват на всички места по света, само че е извънредно време да останат тук и да не търсят реализация в чужбина. Единствената партия, която има действителен капацитет да помогне на българите след 30 години народна власт това е Републиканци за България.

Обиколката в Благоевградска област продължава в община Гърмен, оповестиха от пресцентъра на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР