Председателя на БСП Корнелия Нинова е поставила местните структури на

...
Председателя на БСП Корнелия Нинова е поставила местните структури на
Коментари Харесай

Нинова оставила структурите на БСП без финансиране, не се знае къде е субсидията

Председателя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е сложила локалните структури на Българска социалистическа партия пред в действителност банкрут, оповестяват социалисти пред BGReporter.info.

По думите на ощетените организации лидерката на партията не е превела нито един лев отчисления от държавната дотация към тях от октомври 2020 година до през днешния ден. Дори повече, съгласно разпоредбите на партията депутатите от другите региони заплащат, като % от заплатата си членски импорт в централата на Българска социалистическа партия. Ръководството от своя страна е длъжно да превежда избран % към общинските структури излъчили народен представител. Тези пари също не са превеждани от 4 години.

„ Сега чакаме през юни новия транш от дотацията и ще забележим дали ще получим нещо или още веднъж парите ще бъдат арестувани без претекст и пояснение “, споделят ръководители на районните структури в Българска социалистическа партия.

Социалистите на процедура са сложени пред оцеляване на „ фотосинтеза “, като съществуват единствено от събран членски импорт от който са длъжни да очисляват и към централното управление. Така за тях на процедура остават жълти стотинки с които се чака да правят своята активност.

„ Сега в навечерието на Първи май се чака от нас да организираме интензивност по места. С какви финанси да го създадем след, като едно такова мероприятие коства сред 8 и 12 хиляди лева? “, питат представители на лявата партия.

На фона на нищожната дотация поради краха на Българска социалистическа партия, коронавирус рецесията и намаляващата членска маса поради политиките на управлението през последните години, не получават даже полагаемите средства от „ Позитано 20 “. От  структурите се чака да печелят избори, само че за това са нужни средства – жалват се представителите на столетницата. Те подозират в това съзнателно сриване и изтриване на цели организации, тъй като надали биха издържали още дълго без средства и ще би трябвало да саморазпуснат в един миг, тъй като не могат да заплащат неми и ток за пространствата си.

Те подчертаха, че въпросът за „ арестуваните “ и неизплатени средства към тях нееднократно е поставян пред управлението и водача, само че по този начин и не са получили никакво пояснение от нея или различен член на управлението. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР