Председателството на тази комисия е на ротационен принцип, на всеки

...
Председателството на тази комисия е на ротационен принцип, на всеки
Коментари Харесай

Пеевски настоя за спешни промени в правилника на НС

Председателството на тази комисия е на ротационен принцип, на всеки 6 месеца, и минава през парламентарно показаните обединения. Пеевски е на мнение, че сега националната сигурност е застрашена:

 

" Но това е най-големият скандал - една проруска партия. Това е, застрашена е нашата национална сигурност и ще държа още през днешния ден да вземем ограничения по този случай. Комисията би трябвало да се промени, ротационна комисия, и тази партия, която работи срещу българските ползи, да оглавява нашите спецслужби. Това е отблъскващ пробив в нашата национална сигурност ", сигнализира депутатът.

 

Предложението среща поддръжката на водачите на ГЕРБ-СДС и на ПП-ДБ. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обаче упрекна депутатите от ПП-ДБ, че с техните гласове през вчерашния ден е имало кворум на съвещанието на комисията, което е разрешило да бъде определен представителят на " Възраждане ":

 

" Разбирате, че съм на мнение, че всичко това би трябвало да се трансформира в една непрекъсната комисия и да се направи нов избор ", разяснява националният представител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР