Председателският съвет е решил утре Народното събрание да гласува, че

...
Председателският съвет е решил утре Народното събрание да гласува, че
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще се гласува отхвърлянето на кандидатурата на Пламен Николов в парламента

Председателският съвет е решил на следващия ден Народното събрание да гласоподава, че отхвърля кандидатурата на Пламен Николов за министър председател. Така процедурата ще бъде завършена в Народното събрание. Това заяви Мая Манолова откакто напусна срещата.

" След като чухме специалистите на президентството и всички парламентарни групи се обединихме към решението да бъде завършена ясно и недвусмислено конституционната процедура като бъде импортиран план за решение, който ще бъде гласуван на следващия ден в пленарна зала.
 Тошко Йорданов: Манолова и Хаджигенов са предатели Тошко Йорданов: Манолова и Хаджигенов са предатели
Една от партиите на митинга, „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, извърши изменничество с нежеланието си да поддържа кабинета на &...

Който ще регистрира и фактическата конюнктура, че претендентът за министър председател министър по персонални аргументи е отдръпнал своята номинация ", изясни Мая Манолова, представена от Българска национална телевизия.

" Няма хора, които да упорстват някой да бъде определен за министър председател министър в случай, че самият той не желае ", сподели тя.

" Стигна се до неуместна обстановка, само че може ли Конституцията да допусна, че 24 часа преди гласуването министър председателят ще се откаже да бъде министър председател ", съобщи още Манолова.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР