Председателите на ДСБ и Да, България Атанас Атанасов и Христо

...
Председателите на ДСБ и Да, България Атанас Атанасов и Христо
Коментари Харесай

ДСБ и Да,България очакват предсрочни избори през тази година

Председателите на ДСБ и Да, България Атанас Атанасов и Христо Иванов предвидиха, че още през тази година ще има предварителни парламентарни избори, защото българското европредседателство няма стабилизира страната.

"Следващите избори в България, които може да бъдат още тази година, ще се трансфорат в референдум за българските жители желаят ли централно азиатско ръководство в орбитата на Кремъл и Анкара или България да остане в сърцевината на европейския план ", разяснява Христо Иванов, представен от БНР.

Той е на мнение, че председателството няма да донесе политическа непоклатимост.

"Борисов няма да получи нито стабилността и стабилизирането, което европейското председателство трябваше да му даде, нито легитимацията, която очакваше да получи пред българските жители ", сподели Иванов при старта на новото обединяване, формирано от двете партии - "Български манифест за Европа ".

Атанас Атанасов изясни, че ръководещите не са съумели да дефинират по какъв начин европредседателството ще се отрази върху стандарта на живот на българите.

"Прожекторът на Европа върху българския политически живот ще покаже доста цепнатини, което, съгласно мен, ще бъде потребно за динамичността на българският политически живот. ", означи Атанасов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР