Председатели на местни парламенти от цяла България се събират утре

...
Председатели на местни парламенти от цяла България се събират утре
Коментари Харесай

Общо събрание на шефовете на ОбС в Пловдив

Председатели на локални парламенти от цяла България се събират на следващия ден в Пловдив, където ще се организира годишното общо заседание на Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки /НАПОС-РБ/.

Градът под тепетата за поредна година е хазаин на форума на сдружението, което е учредено през 2004 година точно в Пловдив. Председателят на Общински съвет-Пловдив Атанас Узунов, показа, че чака по време на събранието да бъдат дискутирани и редица значими въпроси, касаещи положителното  и дейно ръководство по места.

По време на форума, който ще се организира в Гранд хотел Пловдив от 15:00 часа,  председателят на НАПОС-РБ и на Общински съвет-Велико Търново Венцислав Спирдонов ще показа регистриран отчет на националната асоциация и нейното развиване през последните 4 години.

Той ще направи и повсеместен разбор на асоциацията за 2023 година и за осъществените начинания. Общото заседание ще одобри бюджета и програмата с набелязани ограничения през 2024 година, които са свързани както със законодателството, касаещо локалното самоуправление, а по този начин също с повишение на административния потенциал.

„ За миналите 20 години НАПОС–РБ се утвърди като авторитетна неправителствена организация в региона на локалното самоуправление, провеждаща голям брой научно–теоретични конференции, тематични полемики, образования, пътуващи семинари и други мероприятия в поддръжка на локалните управляващи и общинските препоръки. В момента в НАПОС – Република България членуват над 200 ръководители на Общински препоръки като организацията е отворена за банкет на нови членове “, съобщи Венцислав Спирдонов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР