Предприети са мерки за бъдещо предотвратяване на инциденти с влакове.

...
Предприети са мерки за бъдещо предотвратяване на инциденти с влакове.
Коментари Харесай

Предприети са мерки за предотвратяване на инциденти с влакове

Предприети са ограничения за бъдещо попречване на произшествия с влакове. Това съобщи вицепремиерът и министър на превоза и известията Христо Алексиев по време на чуване в Народното събрание в Комисията по превоз и известия.

„ В ход е осъществяването на повече контролни инспекции на експлоатационния личен състав и техническото положение на преносимия състав от локомотивните инструктори и от специалисти на централно ръководство “, сподели вицепремиерът Алексиев. Той акцентира, че се организира ексклузивен инструктаж на чиновниците и че е повишен размерът и времето за прегледи на електрически измервателни устройства и пожароизвестителна апаратура на локомотивите.

Изпълняват се инспекции на веригите за отбрана и премерване на електрическа сила, както и за положението на кабели, шини и укрепващите детайли за мотори на локомотиви. В най-кратък период ще се достави модерна техника, която се показва в термовизуални камери за диагностика на натоварванията в електрическите системи. В момента са оповестени към 14 процедури за поддръжка, аварийни елементи или ремонт...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР