Предприемачът Илон Мъск, който беше обвинен в допускане на антисемитски

...
Предприемачът Илон Мъск, който беше обвинен в допускане на антисемитски
Коментари Харесай

Илон Мъск посети „лагера на смъртта“ Аушвиц и отрече всички обвинения в антисемитизъм

Предприемачът Илон Мъск, който беше упрекнат в допускане на антисемитски изявления в своята обществена медийна платформа X, посети лагера на гибелта „ Аушвиц-Биркенау “ в Полша. Мъск съобщи по-късно, че нещастието на Холокоста „ те удря доста повече в сърцето, когато я виждаш персонално. ” „ Беше необикновено прочувствено и надълбоко тъжно и трагично, че хора могат да причинят това на други хора “, сподели Мъск измежду визитата. „ Аз съм изучавал история, тъй че съм виждал фотосите, бях гледал видеоклиповете, само че... доста повече те удря в сърцето, когато го видиш персонално “, добави той след визитата в концентрациония лагер дружно с 3-годишния си наследник.

Мъск посети покрития с мрачна популярност „ лагер на гибелта “, основан от нацистка Германия по време на Втората международна война, преди да участва на конференция за антисемитизма, проведена от Европейската еврейска асоциация в близкия полски град Краков, заяви Асошиейтед прес.

Той призна, че до неотдавна е бил „ доверчив “ по отношение на степента на антисемитизма, като сподели, че това е по този начин, тъй като множеството му другари са евреи и той не е имал доста контакти с съперниците им през живота си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР