Предпремиерната прожекция на игралния филм „Възвишение“ в Пловдив, която предстои

...
Предпремиерната прожекция на игралния филм „Възвишение“ в Пловдив, която предстои
Коментари Харесай

Козметична компания „Роза Импекс“ подкрепи филмa...

Предпремиерната прожекция на игралния филм „ Възвишение “ в Пловдив, която следва през днешния ден, на 6 ноември, се реализира с общителната поддръжка на пловдивската козметична компания „ Роза Импекс “.

„ Веднага откликнахме на поканата на продуцентите на „ Възвишение “ и на драго сърце и горделивост приехме да станем сътрудник на кино лентата. Комбинацията сред толкоз стойностно литературно произведение и мощния екип, застанал зад реализацията на кино лентата, са сериозна поръчка за принос към българското кино, към който ние бихме желали да сме съпричастни “, сподели Милена Георгиева, Директор Маркетинг и Реклама на Роза Импекс. „ Вярваме, че благотворителността е визитната картичка на всеки съумял човек, а помощта за просвета и обучение са инвестиция, която се връща непосредствено в бизнеса “.

„ Благодарим на Роза Импекс за безрезервната поддръжка и доверието. За тези три години почукахме на доста порти в търсене на сътрудници. Да се търсят пари за каквато и да е идея в България не е елементарно. Потребността да се подарява за просвета пък е още по-малко разбрана и прави задачата мъчно осъществима. Роза Импекс откликна без съмнение и с доста откровеност в желанието за съпричастност. Можем единствено да си пожелаем повече радетели за българската просвета да следват образеца на хората зад „ Роза Импекс “, сподели Иван Дойков, продуцент на игралния филм „ Възвишение “.

Козметична компания „ Роза Импекс " ООД има голям брой благотворителни акции в региона на културата, духовността и реставрацията от основаването си през 1991 година и е притежател на премията " Най-голям корпоративен донор " на Български дарителски конгрес през 2010 година Инж. Димитър Георгиев, притежател на „ Роза Импекс “ е почетен със званието Почетен жител на Пловдив през 2016 година в областта на културата и образованието и е измежду най-големите меценати на града.

Добил сериозна известност, романът „ Възвишение “ на Милен Русков ще оживее на огромен екран на 10 ноември 2017 година. Игралният филм е режисиран от Виктор Божинов, снимал най–знаковите епизоди на хитовата поредност “Под прикритие” и редица други телевизионни планове. Операторската работа е поверена на надарения Антон Бакарски, а музиката към кино лентата е дело на композитора Петър Дундаков. Продуцент е Иван Дойков, в чието портфолио също влиза сериалът „ Под прикритие ", както и най–гледаният български игрален филм „ Мисия Лондон ".

Филмовият план „ Възвишение “ се базира на едноименния разказ на Милен Русков, който се подрежда в челните места на класациите за най-търсени книги у нас от своето излизане през 2011 година до момента. Романът получава редица оценки, а през 2014-та година печели премията за литература на Европейския съюз (European Union Prize for Literature).

Сценаристи на кино лентата са Нели Димитрова, Виктор Божинов и Милен Русков, който е и създател на разговорите.

тагове козметична компания роза импекс филм възвишение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР