Предположението, че Саня Борисова чака бебе обиколи за часове светските

...
Предположението, че Саня Борисова чака бебе обиколи за часове светските
Коментари Харесай

Саня Борисова е бременна?

Предположението, че Саня Борисова чака бебе обиколи за часове светските среди, а мотивът е появяването на актрисата на обществено събитие преди дни. Блондинката, която мина през тежък и дълъг бракоразвод с режисьора Ники Илиев, бе ВИП посетител на рождения ден на верига салони за хубост, написа " Уикенд ".

Партито се състоя в най-новия обект на марката, а Саня се появи с необятна усмивка. Актрисата постоянно е привличала вниманието с безукорен външен тип, само че този път ползата бе освен към съвършения ѝ стайлинг и свежо лъчение. Тя направи мощно усещане с наедряло коремче, което изпъкваше под вталената ѝ рокля.

Едва ли някой щеше да си намерения, че звездата от филмите на Ники Илиев може да е бременна, изключително щом в края на предходната година сподели съвършено изваяно тяло във „ Фермата” по bTV, а и по последна информация тя не е обвързана. Зрителите се възхищаваха на блестящата форма на Саня и най-много на коремните ѝ мускули, за каквито мечтае всяка жена. Но очевидно към този момент ги няма. Саня има изпъкнало коремче, налят ханш, а бюстът ѝ е очевидно по-пищен на фона на към момента стройната ѝ фигура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР