Предполагам, че Peacock е отложил премиерата си на Hapless“, докато

...
Предполагам, че Peacock е отложил премиерата си на Hapless“, докато
Коментари Харесай

„Hapless“, новият сериал на Peacock, се харесва на „Curb“: рецензия

Предполагам, че Peacock е отсрочил премиерата си на „ Hapless “, до момента в който „ Curb Your Enthusiasm “ завърши именитото си лъчение на HBO.

Това е по този начин, тъй като „ Hapless “, чиято премиера е на 10 април по Peacock, е извънредно сходен по звук и подтекст на „ Curb “, с няколко изключения – и даже е разказан като „ криндж комедия “ като шедьовъра на Лари Дейвид.

Сезон 1 на „ Hapless “ беше излъчен доста малко в Prime Video при започване на 2020 година (под заглавието „ The Jewish Enquirer “) и в този момент се снима в Peacock (сезони 1 и 2), надявайки се да запълни празнината, останала в след последния епизод на „ Curb's “, излъчен на 7 април.

Сериалът е основан, написан и режисиран от Гари Синьор; за разлика от Лари Дейвид в „ Curb “, нашият протагонист/антагонист от сериала „ Hapless “ Пол Грийн (Тим Дауни, „ Outlander “) не е звезда, която играе пресилена версия на себе си – той е кореспондент за The Jewish Enquirer, разказан като „ 4-то най-голямо еврейско издание ” в Обединеното кралство, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР