Предполагаемият преследвач на Тейлър Суифт е бил видян с белезници

...
Предполагаемият преследвач на Тейлър Суифт е бил видян с белезници
Коментари Харесай

Предполагаемият преследвач на Тейлър Суифт е видян да бъде извеждан от полицейския участък на Ню Йорк с белезници след втори арест

Предполагаемият преследвач на Тейлър Суифт е бил забелязан с белезници отвън 1-ви сектор на полицията в Ню Йорк рано във вторник след втория му арест.

Снимките, получени от Page Six, извънредно демонстрират ченгета, ескортиращи Дейвид Кроу от сектора единствено часове откакто той беше задържан по две обвинявания за тормоз от първа степен и две обвинявания за гонене.

Заподозреният държеше лицето си най-вече прикрито в тъмносиньо яке с вдигната качулка, макар че рошавата му кафява брада и мустаци се виждаха.

Той също носеше кафяви панталони и бели маратонки и ръцете му бяха приковани зад тила, до момента в който органите на реда вървяха до него.

The Post заяви, че 33-годишният Кроу не се е опитал да проникне в комплекса на Суифт за 50 милиона $ в Трибека, само че е бил забелязан да се мотае на открито, преди полицията да го хване да тормози голям брой хора. Източници споделиха, че се счита, че роденият в Сиатъл е прочувствено смутен.

Page Six извънредно заяви, че хипотетичен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР