Предполагаемата връзка между Никол Шерцингер и ръгбиста Том Евънс, който

...
Предполагаемата връзка между Никол Шерцингер и ръгбиста Том Евънс, който
Коментари Харесай

От колко време Том Евънс е луд по Никол Шерцингер

Предполагаемата връзка сред Никол Шерцингер и ръгбиста Том Евънс, който се изявяваше и като член на музикална група на сцената на X Factor, се оказа самата истина.

Двамата официализираха връзката си, като се появиха дружно на церемонията по раздаването на премиите Златен глобус 2020 година Не може да се отхвърли, че изглеждаха ужасно дружно.

Никол и Том се срещнаха на сцената на X Factor през 2019 година, само че съгласно Daily Mail той се пробва да завоюва сърцето на певицата през последните шест години.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и първата им публична изява на премиите
Никол най-сетне го сподели публично

Певицата е по-щастлива от всеки път

Пенсионираният ръгбист, който е на 34 години, за пръв път е опитал шанса си по време на събитието Global Gift Gala през 2014 година По това време обаче Никол към момента ходеше с Люис Хамилтън.

Това обаче не отчайва Том и той е сигурен, че ще пристигна миг, когато Никол ще му обърне внимание. Една от главните аргументи да се запише в музикалното предаване, е точно Никол Шерцингер. Според изданието ръгбистът е бил уверен, че доста ще се забавлява в X Factor, само че също така ще има опция за директна връзка с певицата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Яну 6, 2020 в 12:20 PST

" Той си падаше по Никол от толкоз доста време и беше уверен, че прекарването на повече време в нейната компания ще му даде опция да я завоюва ", цитира негов непосредствен другар Daily Mail.

Както към този момент добре ни е известно, в последна сметка Никол не съумя да устои на чара му, макар че се наложи да го изгони от музикалния формат.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и изгони ли певицата приятеля си от X-factor
Никол Шерцингер изгони новото си гадже

Какво накара певицата да вземе това решение
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР