Предполагаема инвестиционна измама, която е накарала звездата на Манчестър Юнайтед

...
Предполагаема инвестиционна измама, която е накарала звездата на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Звездата на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей е изправен пред загуба на £1 милион, тъй като ченгетата разследват годеницата и фалиралата фирма на баща й

Предполагаема капиталова машинация, която е предиздвикала звездата на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей и други вложители да бъдат изправени пред огромни загуби, се проверява от полицията.

Шотландският полузащитник може да получи удар от £1 милион, откакто даде пари на Fortress Capital Partners за закупуване на капиталов парцел в Португалия. Други вложители съгласно известията включват звездата от Boyzone Шейн Линч и Марио Фалконе от The Only Way is Essex.

Фирмата за кредитиране, ръководена от годеницата на 27-годишната Мактоминей Камерън Рединг и нейния татко Ашли, се срина в администрация предишния септември.

Тя отпуска пари на вложители при по-високи лихви и закупени парцели в Дубай, Испания и Обединеното кралство. Администраторите са удостоверили, че вложителите се чака да получат единствено 10 пенса от всеки £1, който вложат.

Сега стана ясно, че банкрутиралата компания е разследвана от столичната полиция, която сподели: „ Служители от екипа за стопански пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР